Dressur

 
Hvis du behersker alle 3 gangarter er det ved Gitte Abrahamsen du skal ride og der er hold mandag, tirsdag, onsdag og fredag 

For at rytter/hesten får lidt afveksling i undervisningen, suppleres den med ponygames, tur-ridning, eller hestefodbold.

 


 Voltigering

Voltigering er gymnastik, akrobatik og dans på ryggen af en hest, der enten skridter eller galopperer. Det er en sport, hvor man lærer at samarbejde med andre og kontrollere sin krop. Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde voltigering.

 

Trækkerhold

 

Trækkerhold er for børn i alderen ca. 3 - 6 år. Lektionerne er 30 minutter og består af, at der rent praktisk sadles op, instrueres,  og trækkes med børnene, i skridt og trav og evt. en mindre galop for de øvede.

Børnene skal opnå kontakt og få tillid til ponyerne og opnå en balance/ sikkerhed, således at rytteren når ridning kan ske på egen hånd, kan rykkes op på de mere øvede hold på de almindelige ugedage.

Det er vigtigt at forældrene sørger for at møde i god tid før ride timen og hjælper underviseren med at sadle op.

Pernille Heel underviser tirsdag eftermiddag.

Spring
 

Vi har spring-hold torsdag i ulige uger. Er du interesseret i at deltage i spring-undervisning så kontakt bestyrelsen (se kontakt-siden). Spring-træning foregår i ridehal og på vores egen springbane. 

 

http://www.bedstedrideklub.dk/CIMG1443.JPG-for-web-small.jpg                http://www.bedstedrideklub.dk/CIMG1444.JPG-for-web-small.jpg