Underviser søges til Bedsted Rideklub

Vi er en lille klub beliggende midt i Sønderjyllands navle mellem Rødekro og Løgumkloster, som søger ny(e) underviser(e) til vores holdundervisning.

Klubben rummer flere typer ryttere/dicipliner - dressur, TREC, motion samt har vi lige nu ingen springryttere, men kunne være en del af udviklingen.

Der er 2 ridehaller, 2 udendørsbaner samt en springbane.

Der forefindes også udstyr til TREC.

Derudover er der mulighed for at ride tur i området

Vi ser gerne, at du er ansvarsbevidst, har lyst til at lære fra dig, har flere års erfaring med ridning/undervisning af ryttere i flere aldersklasser, rider minimum LA på distriktsniveau, er pædagogisk anlagt og har en ren straffeattest.

Du skal ud over undervisning også hjælpe til med op- og afsadling samt lære de nye og uerfarne ryttere, hvordan dette gøres.
Du skal være fyldt 18 år
Du skal arbejde for, at klubben kan udvikle sig og evt der kommer flere ryttere/medlemmer.
Aflønning snakker vi om - der vil være flere muligheder.

Tag kontakt til formand Helge Høilund - enten på mobil 40177031 eller messenger og lav en aftale, såfremt du finder dette opslag interessant.

Mvh Bestyrelsen for Bedsted Rideklub