Bedsted Rideklub kan nu tilbyde opstaldning i selvpasserstald.
Der er 10 rummelige bokse, hvoraf de 3 vil blive brugt til elevheste samt 1 boks til opbevaring af foder, hvilket vil sig der er plads til 6 ponyer/heste.
Staldskabe m.m. kan opbevares i bygning ved siden af stalden.
Man skal selv sørge for foder, hø/halm, ud og indlukning - gerne i samarbejde med klubbens andre opstaldere.
Der forventes, at stalden vil blive holdt ryddelig og i orden samt en gang om året vaskes ned og kalkes.
I prisen inkluderes græsning med de andre opstalderes heste.
Derudover vil der oven i prisen blive opkrævet medlemskab samt banekort for at kunne anvende faciliteterne.
Vi ser gerne at selvpasserne deltager på lige fod med de andre opstaldere ved arbejdsdage mm,så stedet kan fremstå pænt og ryddeligt.
Der er på stedet 2 ridehaller(1 20x60 samt 1 mindre rundbuehal), 2 udendørs dressurbaner samt 1 springbane på græs.
Nogle af de aktiviteter, der foregår er holdundervisning(dressur), enetimer(dressur), TREC samt div kurser i dressur(med ekstern berider) samt springkurser(med ekstern underviser).
Der er også mulighed for at ride en tur i naturen
Pris:
Hest 1000kr
Pony 800kr
Lånehest 600kr (hvis klubben kan låne pony/hest til undervisning)

Håber dette har fået din interesse - kontakt gerne Helge Høilund på mobil 40177031