Dressur
Hvis du behersker alle 3 gangarter er det ved Gitte Abrahamsen du skal ride og der er hold mandag, tirsdag, onsdag og fredag

For at rytter/hesten får lidt afveksling i undervisningen, suppleres den med ponygames, tur-ridning, eller hestefodbold.

Trækkerhold

Trækkerhold er for børn i alderen ca. 3 - 6 år. Lektionerne er 30 minutter og består af, at der rent praktisk sadles op, instrueres, og trækkes med børnene, i skridt og trav og evt. en mindre galop for de øvede.

Børnene skal opnå kontakt og få tillid til ponyerne og opnå en balance/ sikkerhed, således at rytteren når ridning kan ske på egen hånd, kan rykkes op på de mere øvede hold på de almindelige ugedage.

Det er vigtigt at forældrene sørger for at møde i god tid før ride timen og hjælper underviseren med at sadle op.

Anna Rossen Linnet underviser Tirsdag og Onsdag eftermiddag.

Spring

Der undervises ikke i sprng lige p.t. med der arbejdes på at få det op og køre igen.

TREC

TREC holdet øver både TREC og HTW. Vi øver hver torsdag fra. Kl. 16-18.

Lidt om TREC.

TREC består af 3 faser.
POR: Orienterings ridt, rute længde kommer an på klasse sværhedsgrad.

MA: gangarts test, 50,100 eller 150 M. Rytter skal vise en så langsom og rolig galop som muligt og en hurtig skridt tilbage.

PTV: Forhindringsbane, rytter og hest skal vise tillid og samarbejde igennem en række forhindringer, f.eks. Slalom, ride over en bro, igennem en labyrint m. fl.

Lidt om heste Teamwork

HTW: Heste Teamwork.
Heste Teamwork er en bredde aktivitetet, ligner TREC lidt.
HTW består også af 3 faser.

Orienterings ridt fr 5-15 km. Betemmes af stævne arrangøren.

Parkour: forhindringsbane til hest. Forhindringerne kan være: ride smal passage, ride 8 tal m. en hånd. Slå en spand ned i valgfri gangart m. fl.

Miljø: forhindringsbane for hånd.
Forhindringerne er mijø øvelser, kan være. Larmende trillebør, træk igennem flagrende plastikstrimler, gå over pressening m.fl.

TREC og HTW er for alle om du rider hest, pony eller æsel.

Som noget nyt, vil TREC holdet afholde en åben trænings torsdag, ca. en gang om måneden, afhængig af ferier og stævner, hvor man kan øve samme med os. Der vil komme opslag op, i starten af ugen, så hold øje med klubbens FB side.

Vi øver fra kl. 16.30-17.45

Det eneste krav:
At du har banekort på 50 kr. hvis du ikke du er medlem af klubben.
Hjælper hvis muligt med opsætning fra kl. 16 og/eller oprydning fra ca.kl. 17.45.

Første åben træning er på torsdag d. 13/6 tilmelding under opslaget eller send besked til mig, senest onsdag kl. 18.00.

Evt. Spørgsmål er du velkommen til og kontakte os.

Mvh.
TREC holdet.